Υλικά:
½ κιλό γαλέος κομμένος σε φέτες
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
2 ντομάτες ώριμες χοντροκομμένες
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
100γρ. φέτα τριμμένη
Λίγη ρίγανη
Λίγος μαϊντανός
Αλάτι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τον γαλέο σε λωρίδες και αφαιρούμε το κεντρικό κόκαλο.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και κατόπιν την καυτερή πιπεριά.
Κατόπιν προσθέτουμε το ψάρι και μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε τις ντομάτες, τη μουστάρδα, τη φέτα και τα μυρωδικά.
Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά, μέχρι να λειώσει η φέτα και να δέσει το ζουμάκι και η ντομάτα.
Σερβίρουμε ζεστό και συνοδεύουμε με ουζάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου