Υλικά:
10 χτένια
10 πετροσωλήνες ή μύδια
10 γαρίδες
10 μικρά κρεμμυδάκια
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 ντομάτα μεγάλη ψιλοκομμένη
100γρ. φέτα
3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
Ελαιόλαδο
½ φλυτζανάκι του καφέ ούζο
Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και μόλις αυτό τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά τα χτένια, τα μύδια και τις γαρίδες.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το ούζο και αν θέλουμε ανάβουμε φωτιά για να το κάνουμε φλαμπέ.
Όταν το ούζο καίει ή εξατμιστεί από την βράση, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και ροδίζουμε για 1-2 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα και αφού βράσει βάζουμε την φέτα κομμένη σε μικρά κομματάκια.
Όταν αρχίσει να λιώνει η φέτα το τραβάμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Καλή σας όρεξη
Καλώς ήρθατε στο blog "Η Συνταγή της Ημέρας"
Εύκολες, γρήγορες και απλές συνταγές μαγειρικής για όλους.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου