Υλικά:
3 μπανάνες
2 κουταλιές της σούπας μέλι
½ ποτήρι μπύρα
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας καρύδια τριμμένα
Σπορέλαιο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μπύρα και το αλεύρι για να φτιάξουμε το κουρκούτι μας και αν θέλουμε να πάρει χρώμα προσθέτουμε και ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.
Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες τις περνάμε από το κουρκούτι και τις τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές στο ηλιέλαιο. Μόλις ροδίσουν τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν το λάδι τους.
Τις σερβίρουμε περιχύνοντάς τες με το μέλι και πασπαλίζοντας με τα καρύδια και αν επιθυμούμε λίγη κανέλα.
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου