Υλικά
5-6 μπριζόλες χοιρινές από λαιμό
4-5 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
2-3 πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
μοτσαρέλα σε φέτες
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
ελαιόλαδο
αλάτι & πιπέρι
λαδόκολλα
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες. Βάζουμε κάθε μπριζόλα σε ένα φύλλο λαδόκολλα. Από πάνω βάζουμε σε στρώσεις τη ντομάτα, το κρεμμύδι, την πιπεριά και την μοτσαρέλα. Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και τυλίγουμε τη λαδόκολλα καλά ωστε να μην μπορεί να χυθεί το ζουμάκι. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για όλες τις μπριζόλες και τις τοποθετούμε σε ταψί.
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για περίπου 1 ώρα. Αν θέλουμε μπορούμε προς το τέλος να ανοίξουμε τις λαδόκολλες για να πάρει χρώμα το κρέας.
Καλή όρεξη!
Καλώς ήρθατε στο blog "Η Συνταγή της Ημέρας"
Εύκολες, γρήγορες και απλές συνταγές μαγειρικής για όλους.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου