Υλικά:
200γρ φέτα
1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
1 μικρή καυτερή πιπεριά
½ μικρή γλυκιά κόκκινη πιπεριά
1 κουταλιά της σούπας φρυγανιά τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 πρέζα μπούκοβο
1 πρέζα κόκκινο καυτερό πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα multi χτυπάμε το σκόρδο με τις πιπεριές και την τριμμένη φρυγανιά. Στην συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν αλοιφή.
Βάζουμε την τυροσαλάτα σε ένα μπολ, την σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες πριν την σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου