Υλικά:
1 μεγάλο χταπόδι
1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
1 φλιτζάνι του τσαγιού ξύδι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι με το νερό και το ξύδι και το αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι.
Μόλις βράσει το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τη ρίγανη.
Μπορούμε να το σερβίρουμε ζεστό ή και κρύο μαζί με κομμένο κρεμμύδι και φάβα.
Καλή σας όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου